10 külsőség, ami növeli a férfiak vonzerejét

Voltál már olyan helyzetben, hogy csak hallgatni és irigykedni tudtál, amikor egy jó kiállású, izmos ismerősöd a hétvégi hódításáról mesélt? Szeretnél egy csinos, fitt barátnőt magad mellé, de egy rohadt nagy nyűgnek és kudarcnak éled meg az egész párkeresést?

Vannak különböző személyiségfejlesztő-kurzusok és táborok, amik önmagában nem rosszak ugyan, de nem fogják hozni a sikereket, amíg nem teszed a külsődet vonzóvá. Betanulhatsz nyitásokat, kialakíthatsz egy laza személyiséget, amivel részsikereket érhetsz el, csak ne csodálkozz rajta, ha egy izmosabb férfi negyedannyi befektetett energiával, pár perc alatt elhalássza előled a nőt, akivel Te már fél órája flörtölsz.

Hogyan lehetséges ez?
Allan Pease, a kiváló testbeszéd-kutató meghatározta azt a 10 dolgot, amik férfiak esetében 𝘃𝗶𝘇𝘂𝗮́𝗹𝗶𝘀𝗮𝗻 𝘃𝗮́𝗹𝘁𝗮𝗻𝗮𝗸 𝗸𝗶 𝘀𝘇𝗲𝘅𝘂𝗮́𝗹𝗶𝘀 𝗿𝗲𝗮𝗸𝗰𝗶𝗼́𝗸𝗮𝘁 𝗮 𝗻𝗼̋𝗸𝗯𝗼̋𝗹. Ha benned ezek nincsenek meg, akkor vért kell izzadnod a legszexibb nők figyelmének megszerzéséért. Hiába fejleszted a személyiségedet, sajnos ez kevés.

Ássunk kicsit mélyebbre. Allan Pease a “Miért hazudik a férfi – Miért sír a nő?” című könyvének “A férfivonzerő titka” fejezetében ír az előbb említett 10 pontról, amik fontossági sorrendben a következők:

1. Kisportolt testalkat (Itt elsősroban az arányok számítanak)
2. Széles váll és mellkas
3. Izmos kar
4. Feszes fenék
5. Dús haj
6. Kedves szem
7. Keskeny csípő
8. Izmos láb
9. Lapos has (Nem feltétlenül kell a legdefiniáltabb kockahasra gondolni)
10. Háromnapos borosta

Ugye milyen egyszerűenk és magától értetődőnek tűnik? Mégis, nagyon sok olyan férfi van, akik ezt a formát nem tudják egyedül megvalósítani, hiába járnak edzőterembe évek óta.

Pedig ebből a 𝟭𝟬-𝗯𝗼̋𝗹 𝟴 𝗳𝗲𝗷𝗹𝗲𝘀𝘇𝘁𝗵𝗲𝘁𝗼̋, és én ebben tudok neked segítséget nyújtani. (A hajjal és a szemmel sajnos nem tudunk dolgozni, de 10-ből 8 szerintem jó arány  )

Elárulok egy titkot. Maga az edzés csak egy út, de nem a végállomás. A külső fejlődésen kívül az igazi hatást a 𝗠𝗔𝗚𝗔𝗕𝗜𝗭𝗧𝗢𝗦𝗦𝗔́𝗚𝗢𝗗 𝗵𝗶𝗵𝗲𝘁𝗲𝘁𝗹𝗲𝗻 𝘀𝘇𝗶𝗻𝘁𝗹𝗲́𝗽𝗲́𝘀𝗲 fogja kiváltani. A súlyok nem csak az erődet növelik, nemcsak a tartásodat javítják, hanem előhozák belőled azt az ősi, belső 𝗙𝗘́𝗥𝗙𝗜𝗘𝗡𝗘𝗥𝗚𝗜𝗔́𝗧, amit semmi mással nem tudsz kiaknázni.

𝗙𝗼𝗻𝘁𝗼𝘀: 𝗡𝗲𝗺 𝗸𝗲𝗹𝗹 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗶 𝘁𝗲𝘀𝘁𝗲́𝗽𝗶́𝘁𝗼̋-𝘀𝘇𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗲𝗹𝗷𝘂𝘁𝗻𝗼𝗱 𝗮𝗵𝗵𝗼𝘇, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗺𝗲𝗴𝘃𝗮𝗹𝗼́𝘀𝗶́𝘁𝘀𝗱 𝗮𝘇 𝗲𝗹𝗼̋𝗯𝗯 𝗲𝗺𝗹𝗶́𝘁𝗲𝘁𝘁 𝟴 𝗽𝗼𝗻𝘁𝗼𝘁!

A hagyomáynos “gyúrós” módszerek azonban nem működnek. Egy bizonyos szintet akár fél év alatt el lehet érni, onnantól jön a stagnálás, a kudarcok és végül vagy a feladás vagy a “megszokásból lejárok edzeni, de minek” érzés. Vagy a dopping, ami egyrészt nem vezet semmi jóra, másrészt egy aránytalan, groteszk alakot kölcsönöz, ha nem tanultad meg az erőedzés alapjait.
A sikertelenség mellett pedig két nagyon fontos dolog folyik ki a kezeid közül anélkül, hogy elérnéd a vágyott eredményt: IDŐ és PÉNZ.

Én kizárólag olyan férfiakkal dolgozom együtt, akik kellőképpen 𝗺𝗼𝘁𝗶𝘃𝗮́𝗹𝘁𝗮𝗸, 𝗲́𝘀 𝗸𝗶𝗳𝗼𝗴𝗮́𝘀𝗼𝗸 𝗻𝗲́𝗹𝗸𝘂̈𝗹, 𝘃𝗮𝗹𝗼́𝗯𝗮𝗻 𝘀𝘇𝗲𝗿𝗲𝘁𝗻𝗲́𝗻𝗲𝗸 𝗳𝗲𝗷𝗹𝗼̋𝗱𝗻𝗶. Felelőtlen, “ezt kéne tennem, mégsem csinálom” típusú emberekre nem szeretném pazarolni többet az időmet és az energiámat.

Éppen ezért, a közös együttműködésünket minden esetben egy 45 perces telefonos kozultáció előzi meg, amelyen átbeszéljük a jelentkező kihívásait, lehetőségeit.
A 45 perces perspektíva konzultáció 𝘁𝗲𝗹𝗷𝗲𝘀𝗲𝗻 𝗶𝗻𝗴𝘆𝗲𝗻𝗲𝘀, és kötelezettségmentes, 𝗻𝗲𝗺 𝗮𝘇 𝗮 𝗰𝗲́𝗹𝗼𝗺, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗲𝗹𝗮𝗱𝗷𝗮𝗸 𝗻𝗲𝗸𝗲𝗱 𝗯𝗮́𝗿𝗺𝗶𝘁, hanem az, hogy egyértelmű tervet kapj a céljaidhoz. A beszélgetés végén közösen tudunk dönteni a folytatásról, presszió nélkül.

Vélemény, hozzászólás?